Umno Kepala Batas “Patahkan” Billboard Bodohkan Umat Islam Pulau Pinang.

in Berita Nasional/Berita Utama/Wilayah by

Di seluruh Pulau Pinang banyak billboard dipasang dengan dakyah pembohongan ,kesemua ini hanya semata mata mahu menarik sokongan pengundi sedangkan regim negeri Pulau Pinang tidak pernah bercakap benar.

Regim DAP Pulau Pinang cubalah bercakap benar walau pun sekali,apa salahnya berikan fakta yang benar dan jangan bodohkan umat Islam. Umat Islam Pulau Pinang bukan tuli dan bangang seperti penyokong kamu semua,jika nak bohong pun biarlah nampak logik.

Umno Pinang Tunggal,Kepala Batas bersama Adunnya Datuk Roslan Saidin patahkan dakyah haprak pakatan,sekalung tahniah kerana menyedarkan Umat Islam.

 

3b677c4d57f786a5783223db3638e6a6
Risalah pembohongan yang diedarkan dengan menggunakan wang rakyat bertujuan untuk menarik sokongan secara gampangan.

Seluruh pelusok negeri ,rakyat diperbodohkan dengan fakta dan angka angka yang direka melalui buletin ini.
Keratan dari Buletin Mutiara,peruntukan kepada umat Islam adalah 24.30 juta.Pisau pertikaikan angka ini,namun haprak khawarij menggila mempertahankan Lim Guan Eng.klik sini

Di bawah adalah laporan audit 2010 perbelanjaan yang sebenar untuk tujuan pembangunan. Jumlah hanya dibelanjakan 6.9juta daripada 7.2juta?


Kemana perginya baki daripada 24juta setelah ditolak 6.9juta? Siapa lidah bercabang dan pembohong?

Kepada lembu tunggangan DAP,inilah habuan hasil jilatan menghalalkan cara hingga dibutakan dengan angka angka yang ternyata memperbodohkan kamu semua!

 

Pisau kata ” Nak bajet 100juta pun boleh tapi yang dibelanjakan berapa sen? Itu kita nak tau”

It's only fair to share...

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.