Home / Berita Utama / Berita Nasional / Terbunuh Di Sabah,Anggota Polis Hidup Semula!?

Terbunuh Di Sabah,Anggota Polis Hidup Semula!?

Haprak pakatan hampir setiap hari menghina pejuang negara,anggota keselamatan berjuang demi mempertahankan negara bersabung nyawa siang dan malam.

Pengorbanan mereka dibalas dengan penghinaan oleh haprak pakatan. Yang terkorban dihina seperti anjing. Yang terkorban juga diperlekehkan hingga ada yang sanggup berkata kematian mereka hanyalah satu lakonan.

Baru baru ini seorang guru dan anggota TUDM diambil tindakan kerana menghina pejuang negara. Persoalannya bila pihak berkuasa akan ambil tindakan terhadap 2 ekor haprak pakatan dibawah ini?

hinapolis1

Pisau kata ” tangkap dan hantar pi dok dengan kiram”

About pisau

15 comments

  1. memang ramai tertanya2 kenapa 2 makhluk ni tak diambil tindakan?tak kan terlepas pandang kot?/atau sudah di beri AMARAN!AMARAN!AMARAN!!!!

  2. to jonathan… your kind don’t even have the patriotism to join the force..

    kpd salmah .. u dah sampai ke kat sana utk berkata sedemikian.. utk melihat langit tinggi ke rendah?

  3. pihak tentera menyamar jadi pemberontak? apa jadah betina ni?

  4. mana pergi FB dia ekor anak haram ni? dah delete ke

  5. Salmah Husainie and Eran pelik bin ajaib you are both idiots fools !!!

  6. kepada cik/puan salmah :
    semasa menaip komen tu awak sedar atau x? salah makan ke? ko ingat krajaan ader masa nak buat wayang gamba macam ko? aku rasa..ko nih membesar di bumi malaysia, makan minum hasil dari bumi malaysia…ko skolah dulu kat mana? sia2 cikgu2 ko mengajar nilai2 murni..sygkan megara..ko nih sama level jer ngan anak branak sos tiram tu…ko xnak beli tiket first class ke layan citer prang kjaan mesia yg ko ckp tu? dok depan skali la weii..biar ko rasa cemana kena bedil sedas dua ngan pluru..hampeh btol la ko nih…!!!

  7. OO Cik Salmah Bujang Lapok, Sarif Dol tak bagi ubat lagi ke? tu pasal biol belum baik lagi….dia ingat kawasan peperangan macam kawasan pasar minggu ke boleh keluar masuk bebas, sedangkan polis pun boleh dibedil ini kan wartawan, kalau kena polis juga disalahkan. dasar betina kabaret.

  8. KITA CADANGKAN KLRGA KESEMUA ANGGOTA YG TERKORBAN BANGKIT MENBELA DGN MENYAMAN MEREKA2 YG BERMULUT CELUPAR BERKATA SESEDAP RASA TRMASUK KEDUA MAKHLUK INI. DUA MAKHLUK INI JUGA LAYAK DI SEMBELEH DAN DCINCANG SMPI LUMAT DJADIKAN GULAI KAWAH MAKANAN PENGGANAS SULU.

  9. Hantar je 2 ekor ni ke Lahat Datu..jadikan target pengikut Si Kiram tu..

  10. Betina tu pandai tonggeng saja.

  11. yang jantan tu dah lama dibiar bebas, tangkap hantar pi perang dgn sulu tu baguih sungguh, kalau mmampuih bagi sulu gulai hati. Had betina tu hantar juga, askar sulu tu dah lama posa, body pun best juga biar dihirup oleh sulu baru dia tau langit tinggi rendah

  12. x pe2… biokan dulu dua eko ni irup udara sego puas2 …
    tggu n lihat je ape yg akn jadi ngan dua eko ni

    Salam dr Sabah Bawah Bayu.

  13. wat statement jgn x guna otak.letih mak ayah hantar pergi skolah belajar tinggi2.pastu bodoh n banggang,kalo ko rase benda ni sume lakonan,aku rase kuarge sos tiram ni kekurangan pelakon exstra nak wat scene tembak2..amacam kalo korang dua ekor pergi belakon kat sana…hahahahaaha,pas nie boleh la dpt anugerah pelakon wanita N lelaki terbaik.SEMPUNDAL!!!!

  14. tiada tangkapan berkemungkinan disebabkan tiada laporan polis dibuat…

    jadi..jom pakat ramai2 buat laporan polis…kalau 1 2 tak efek..kalau bleh berpuluh or beratus…

Leave a Reply


This seal is issued to pisau.net by StopTheHacker Inc.
Scroll To Top