Berita telus dan seimbang..

Tag archive

RAZAK

Kertas Menewaskan Video?

in Berita Utama by

Sebelum ini salah laku moral pemimpin tertinggi haprak pakatan didedahkan. Anwar dengan aksi torpedonya,Azmin dengan aksi ais krim toiletnya,begitu juga Eli Wong yang menadah semak didepan kamera.Manakala aksi menebar spender juga turut didedahkan..

Video dan gambar semuanya bergerak,menampakkan siapakah sipelaku dan juga ada juga suara. Bukti yang amat jelas…namun apa yang si pelaku dan penyokong buat..

Mereka nafi..mereka tuduh difitnah.. mereka sanggah dengan kemarahan..mereka tuduh dianaiya..buat rapat umum..buat sidang media..buat buku dan cd..

Ini semua untuk tutup kerja maksiat..untuk tutup kerja persundalan malah hanya kerana mereka pemimpin politik yang pasti dihalalkan oleh penyokong mereka dengan menghentam lawan..

Nah ini semua yang kelakuan yang menghalalkan yang haram..apa ertinya semua ini?

Kemudian pakatan bobrok ini menggunakan taktik gampang dengan hanya berbekalkan bukti yang direka reka diatas kertas.. berbekalkan nombor dan angka..berbekalkan gambar, fakta yang direka.Namun buat akal yang normal dan otak yang masih baik berfungsi sudah pasti sudah mampu nampak akan kaedah bohong dan fitnah..

Tak ada pun bukti didepan mata duit masuk ke dalam poket Najib.. tak ada satu bukti pun duit masuk ke dalam akaun Rosmah.. tak nampak pun sebenarnya.. hanya jalan cerita yang lebih kurang nampak real semacam.. tapi anjing dan barua pakatan ini berselera serang ..kata mereka taik fitnah berulamkan nanah enak dijamah di bulan puasa ni..

Jom tengok.. siapa nih? Bukan Anwar kan?

Bukan Azmin kan?

Azmin+Ali+TiupkerjaItu semua hanya gambar.. yang cybertrooper pembangkang pertahankan siang malam..kononnya difitnah..

Sekarang Najib dan Rosmah di serang oleh Sarawak Report dan Malaysiakini.. hanya berbekalkan dokumen yang menggunakan Excel…semuanya mereka anggap sebagai betul dan SAH !Sedangkan siasatan masih berjalan…

maka perlu Najib letak jawatan.. perlu adakan demo rusuhan.. perlu mengadakan Kudeta Parlimen..perlu adakan siasatan kononnya ada individu dibunuh sebab 1MDB…

Bila kena tang batang hidung sendiri mau plak qazaf…mau plak saksi…puiii…

Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang mempertahankan Datuk Seri Najib Razak dengan mengatakan ia sama seperti pertuduhan yang dilemparkan terhadap Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim yang memerlukan saksi. – Gambar fail The Malaysian Insider, 7 Julai, 2015.
Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang mempertahankan Datuk Seri Najib Razak dengan mengatakan ia sama seperti pertuduhan yang dilemparkan terhadap Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim yang memerlukan saksi. – Gambar fail The Malaysian Insider, 7 Julai, 2015.
“Pendirian kita pendirian Islam. Kalau tuduhan kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim kena ada empat saksi, sama juga dengan tuduhan ke atas Najib, kena ada saksi juga…saksi yang adil,” kata Hadi merujuk kepada laporan The Wall Street Journal (WSJ) yang mengatakan berbilion ringgit wang 1Malaysia Development Berhad (1MDB) dipindahkan ke akaun peribadi Najib. “Kita ikut asas Islam, sikap yang baik kita sokong, yang tidak baik kita tentang,” katanya seperti dilaporkan portal Astro Awani Online di Kota Baru, Kelantan mengulas kenyataan Haron pada Ahad yang mempertahankan Najib daripada skandal terkini seperti didedahkan WSJ. Haron sebelum ini dilaporkan menyifatkan dakwaan WSJ sebagai “tidak logik” dan menggesa siasatan dilakukan terlebih dahulu sambil mengatakan, jika seseorang individu hendak mengambil dana awam untuk tujuan tertentu, akaun sulit akan digunakan dan bukannya akaun peribadi.

 

Pisau kata ” Mana pi pemimpin Umno.. depa ni pantang tengok No 1 terancam sikit terus nak tarik turun”


Hit Counter provided by Curio cabinets
Pergi ke Atas