Georgetown:Pulau Pinang dikejutkan dengan kerajaan negeri telah menyalurkan wang kepada PPS yang disahkan oleh ROS adalah sebuah pertubuhan haram.

Manakala di media sosial pula banyak mendedahkan perihal PPS yang terlibat aktiviti memukul orang awam dan juga para wartawan.

PisauNews  berpeluang mendapatkan maklumbalas daripada sumber luar PPS ,menurut sumber luar.. mereka tidak mengenakan sebarang bayaran keatas perkhidmatan kerana dilakukan secara sukarela.

Manakala RM1.5juta wang kerajaan negeri yang diberikan oleh Lim Guan Eng hanya duit membeli rotan,cota,pakaian dan walkie talkie bagi memudahkan kerja pasang bendera Dap,kawal pembesar Dap, tangkap dan pukul orang ramai.

Sumber luar yang rapat dengan PPS mendakwa mereka memukul orang ramai dan wartawan tidak dikenakan sebarang kos memandangkan regim DAP adalah sebuah kerajaan rakyat dan prihatin.

Kesimpulanya perkhidmatan memukul orang ramai adalah hadiah daripada pihak sukarelawan PPS regim sebagai tanda berterima kasih  kerana mengekalkan Dap memerintah Pulau Pinang.

image

image

image

image

image

image

image

Pisau kata “wah…kena pukul percuma..satu lagi langkah berjimat cermat oleh regim Dap Pulau Pinang”

It's only fair to share...

pisau

No Comments

Leave a CommentHit Counter provided by Curio cabinets
Show Buttons
Hide Buttons