Home / Berita Utama / Skim Banglo Terlajak Murah Dan Rumah Mampu Tengok Bukti Dap Penang Kalahkan BN. Janji Boleh Bohong! Bukan Orang Penang Tau Pun..

Skim Banglo Terlajak Murah Dan Rumah Mampu Tengok Bukti Dap Penang Kalahkan BN. Janji Boleh Bohong! Bukan Orang Penang Tau Pun..

Regim DAP Pulau Pinang begitu terdesak hingga sanggup berbohong,kaedah ini cukup efektif memandangkan pengundi Pulau Pinang cukup mudah digula gulakan.
Kita semua boleh lihat betapa kegagalan regim Dap apabila didesak barulah mereka secara tergesa gesa umumkan 12 projek perumahan… YANG DI RANCANG!.. Ingat haaa.. Yang dirancang sahaja.. 
Tetapi sehingga sekarang hanya 2 projek sahaja yang dalam fasa pembinaan iaitu di Jalan SP Chelliah dan Bandar Cassia di Batu Kawan.
Apa yang menarik,DAP berbohong dengan penuh bangga kerana mereka tahu rakyat tidak akan tahu pembohongan mereka . 

Dengan berbohong mereka menyerang BN kononnya mereka telah … Pisau ulang sekali lagi.. regim DAP telah! Membina perumahan rakyat 4 kali ganda dari pentadbiran BN.
Regim DAP memberi fakta antara 2008 hingga 2016 sejumlah 20,887 unit rumah mampu milik jenis A (kos rendah) dan B (kos rendah sederhana) TELAH dibina di Pulau Pinang.
Berbanding  5,124 unit jenis serupa yang dibina semasa pentadbiran BN dari 2000-2007
Deng mengharapkan fakta ini rakyat tidak tahu maka dianggap satu kemenangan besar buat regim DAP membandingkan fakta yang direka reka.
Cuba habaq mai.. Baru 2 projek yang masih diperingkat pembinaan..kot celah mana mai 20,887???

Pisau kata ” Bandar Seberang Jaya dengan Bayan Baru flat PDC tu DAP yang buat tau…mau tau haa.. “

It's only fair to share...

About pisau

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Check Also

Tindakan Shahrir Samad Gagalkan Mimpi Basah Rafizi Amat Dikesali !!

Pisau berasa kesal dengan tindakan Tan Sri Shahrir Samad yang mendedahkan Rafizi ...


Hit Counter provided by Curio cabinets