Sibuk diluar sana kononnya pilihanraya tidak bersih! SPR tak telus! Sebenarnya parti haprak pakatan lebih teruk dan penipu ! PKR dan DAP punyai sejarah menipu ahli sendiri untuk mengekalkan beberapa kerat pemimpin haprak yang gilakan kuasa.

Ahli PKR dan DAP sedar berlaku penipuan didalam pemilihan parti sepertimana berlakunya kekalahan Chegubard kepada Syamsul Iskandar dan pergaduhan puluhan cabang PKR diseluruh negara dek kerana pengundi hantu.

DAP juga menipu ahli sendiri apabila menipu didalam pemilihan parti,kita semua tahu bagaimana Lim Guan Eng memberi alasan paling bodoh dalam sejarah negara apabila keputusan pemilihan CEC didapati tersilap kerana masaalah Microsoft Word & Excel yang kemudiannya memenangkan melayu celup si Zairil Khir Johari.

Jom kita tengok bagaimana Tokong DAP  memenangkan anak cina si Zairil anak angkat Khir Johari untuk membuktikan DAP tidak rasis..Undi perwakilan DAP yang rasis dihilangkan untuk menangkan Zairil berjumlah 882 undi.

Telah Pisau katakan sejak dari dulu lagi..Lim Guan Eng lidahnya bercabang..bohong..belit dan penipu..DAP sekarang ini terpalit dengan taichi setiausaha agungnya yang paling gampang dalam sejarah parti..

 

Di bawah adalah keputusan rasmi yang dikeluarkan semasa Kongres DAP di Pulau Pinang.

Di bawah adalah keputusan terkini selepas 2 minggu Kongres.

Apa masaalahnya DAP susah susah hilangkan undi 882 semata mata untuk mematikan isu parti mereka memang anti kepada bangsa Melayu.. Semua orang dah tahu..bukankah nampak bodoh dan banggang seolah seluruh rakyat Malaysia sebodoh penyokong PAS dan Melayu PKR.

Hari ini pendedahan sekali lagi bagaimana Dinasti Lim menggunakan pengundi hantu untuk mengekalkan kuasa didalam parti .

BUTTERWORTH 20 Julai – Ketua Cawangan DAP Jalan Bagan Luar, G. Asoghan mendakwa 547 perwakilan ‘haram’ yang dibawa masuk ke dalam mesyuarat pemilihan Jawatankuasa Kerja Pusat (CEC) parti itu Disember tahun lalu diarahkan mengundi enam nama utama dalam senarai calon CEC.

Menurutnya, enam calon terpilih itu ialah Lim Kit Siang, Lim Guan Eng, Karpal Singh, Chong Chieng Jin, Anthony Loke Siew Fook dan Vincent Wu Him Ven.

Kata Asoghan, baki 14 lagi daripada 20 jawatan dalam CEC itu boleh dipilih daripada hampir 50 nama yang dikeluarkan.

“547 perwakilan ‘haram’ yang kebanyakannya dari Pulau Pinang itu diwajibkan memilih enam nama utama itu sebelum memilih 14 lagi yang disukai mereka daripada senarai hampir 50 nama calon CEC.

“Saya yakin undi yang dibuat oleh perwakilan haram itu adalah bagi memastikan Dinasti Lim terus berkuasa dalam DAP,” katanya pada sidang akhbar di sini hari ini.

Jelas Asoghan, perwakilan ‘haram ‘ itu mungkin hadir sebagai pemerhati pada Kongres Tahunan DAP itu namun diberi keistimewaan untuk menjadi pengundi pada pemilihan CEC.

Selain itu tambahnya, dia masih menunggu senarai nama perwakilan yang telah mengundi pada pemilihan CEC Disember lalu daripada Guan Eng dan Setiausaha Organisasi, Anthony Loke.

“Kenapa mereka takut nak beri senarai itu terutama kepada ‘lima harimau’ dalam DAP iaitu Teng Chang Khim, Boo Cheng Hai, Chow Kon Yeow, Ngeh Koo Ham dan Nga Kor Ming.

“Ahli-ahli DAP mahukan jawapan kepada setiap dakwaan yang berlaku dalam parti itu dan didedahkan kepada semua ahli,” ujarnya.

Dalam pada itu Asoghan turut menunjukkan buku bertajuk Laporan Ekuiti (Penipuan Pemilihan CEC) susunan Father Augustus Chen yang diterimanya dalam dua versi iaitu bahasa Melayu dan bahasa Tamil semalam.

Katanya, segala dakwaan yang didedahkan mengenai kepincangan CEC diulas dengan teliti oleh penyusun buku tersebut yang dikirimkan kepadanya melalui pos- Utusan

Kepada haprak pakatan,adalah lebih baik perbetulkan parti sendiri daripada sibuk membuat fitnah terhadap SPR.

Pisau kata ” hentam SPR untuk tutup penipuan dalam parti”

It's only fair to share...

pisau

No Comments

Leave a CommentHit Counter provided by Curio cabinets
Show Buttons
Hide Buttons