Home / Berita Utama / Berita Nasional / Sandiwara Haron Din Dengan Nama Allah Demi Pakatan?

Sandiwara Haron Din Dengan Nama Allah Demi Pakatan?

Haron Din kata dia pertahankan nama Allah dan tidak redha nama Allah dikufurkan, Apa jenis taichi Ustaz Haron Din pakai apabila parti yang diwakilinya masih bersekongkol dengan DAP yang menuntut nama Allah diguna pakai didalam kita bible.

Apakah Haron Din sudah bermufarakah dengan DAP ? Dosa DAP sudah terampun?  Apakah Haron Din redha dengan DAP apabila beliau turut sama bersekongkol dengan partinya berkulum lidah dengan ultrakiasu chauvanis rasis DAP?

 

Ustaz Haron Din ..video ini masih panas dan boleh dikatakan masih baru.. sekarang Ustaz nak bertanding diatas satu nama pakatan yang melacurkan nama Allah.. Apa Ustaz punyai masaalah hilang ingatan ?  Berjuang demi kepentingan politik satu saf bersama DAP parti yang cukup anti kepada Islam.

Adakah ini satu lagi cara tahaluf siyasi yang dimaksudkan oleh Hj Hadi dan Nik Aziz?

Pisau kata ” dia dalam satu saf dengan DAP, bermakna dia redha nama Allah dilacurkan”

 

It's only fair to share...

About pisau

5 comments

 1. dia dah buat ikrar talak kot?

 2. Datok Haron Din…kalau dulu tangkap jin buang kelaut…mungkin akan datang Jin tangkap Haron Din buang kelaut….kerana dahulu dia kerana Allah…tetapi sekarang kerana pati.

 3. Assalamualaikum Datuk,
  Saya harap dengan apa yang Datuk nyatakan tidak redha ALLAH SWT di syirikan itu elok lah Datuk berundur dari mana2 puak yang menyokong nya dan teruskan penerangan Datuk untuk menyedarkan orang2 ISLAM yang lain yang menyokong nya supaya menentang usaha jahat ini.

 4. Assalamuaalikum Datuk. Saya dulu sangat RESPEK Datuk. Kini
  saya heran bin ajaib dan maaf telah mula hilang keyakinan.

  Apakah besarnya Matlamat Islam PAS yang menolak perjuangan negara Islam dan mengambil Negara Kebajikan hingga Datuk sendiri TIDAK SETUJU kalimah Allah digunakan bukan Islam teta[pi datuk masih bersekongkol dengan penjahat agama ini?

  Samaada Islam membenarkan matlamat menghalalkan cara?
  Adakah apa saja cara? termasuk yang Datuk sanggup pertahankan sampai akhir hayat? atau datuk jugak bertaqiyah..maaf sekadar bertanya..

 5. Dr Harun Din seorang ulama yang mempunyai pendirian tinggi….isu kalimah Allah dan isu mewakili PAS adalah dua perkara yang berbeza sebab PAS mengamalkan keputusan majoriti/syura ulama…kalau pemimpin PAS kata boleh tapi ulama kata tak boleh…maka dosa kena kat pemimpin PAS sebab dia sebagai ulama dah tegur dan cuba perbetulkan keadaan….maka sebab itu kena faham tujuan Dr Harun Din masuk PAS dilihat bukan disebabkan tahaluf siyasi dengan DAP/PKR tetapi matlamatnya lebih besar dari itu iaitu berjuang untuk Islam demi mencari redha Allah….

  Dr Harun Din tidak perlu keluar parti PAS kerana pemimpin datang dan pergi….yang penting dasar parti tidak berubah iaitu bersandarkan Al Quran dan Sunnah dan mahu menegakkan agama Allah di bumi Malaysia ini…takbir!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Check Also

Tindakan Shahrir Samad Gagalkan Mimpi Basah Rafizi Amat Dikesali !!

Pisau berasa kesal dengan tindakan Tan Sri Shahrir Samad yang mendedahkan Rafizi ...


Hit Counter provided by Curio cabinets