Home / Berita Utama / Berita Nasional / #PRU13 10 Anjing PKR Permatang Pauh Serang Bilik Gerakan Calon BN,Kenderaan Di Rosakkan!

#PRU13 10 Anjing PKR Permatang Pauh Serang Bilik Gerakan Calon BN,Kenderaan Di Rosakkan!

Haprak pencacai PKR di Permatang Pauh setiap kali pilihanraya sudah tahu akan tugas hakiki mereka,merosakkan harta benda awam,maki hamun dan merusuh. Semalam bilik gerakan calon Seberang Jaya N 10 Dato Mohd Nasir Abdullah telah diserang.Provokasi ganas dan serangan oleh 10 penyokong PKR bermotor telah menyebabkan sebuah kenderaan rosak .

Menurut sumber,10 pemuda PKR berulang kali melalui jalan dihadapan bilik gerakan calon sambil melakukan provokasi jahat ,keadaan bertambah buruk apabila sebuah kereta milik jentera kempen calon BN telah bergesel dan ketika itulah berlaku serangan ganas . Syukur alhamdulilah anjing anjing haprak pakatan berjaya dihalau keluar dari kawasan tersebut oleh pihak polis.

Pisau jangkakan PRU13 adalah pilihanraya yang paling ganas dalam sejarah,tiada cara selain daripada melakukan keganasan dan menimbulkan ketakutan kepada pengundi kerana pimpinan haprak pakatan tahu mereka tidak akan berjaya menang dalam PRU13 ini.

 

 

car1 car2

Pisau kata “sanggup mati dengan hanya di upah tulang dan sampah.. anjing anjing ini cukup setia kepada tuannya”

It's only fair to share...

About pisau

One comment

  1. Tuan depa siap-SIAP nak pi ka’abah nak lawan SUMPAH SAIFUL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Check Also

Hilang kewarganegaraan Malaysia jika pegang 2 warganegara – Zahid

Kewarganegaraan seseorang rakyat Malaysia akan gugur secara automatik sekiranya didapati pernah memegang ...


Hit Counter provided by Curio cabinets