dap 1

425892_429810113778233_1397888313_n

 

Papan tanda surau dijadikan sasaran DAP menjadi bukti PAS redha akan perjuangan DAP seperti mana Nik Aziz dan Hadi berulang kali menyeru kepada ahlinya berpegang kepada tahaluf siyasi bersama DAP.

Yang dikatakan dakwah PAS berjaya berdakwah keatas DAP sebaliknya apa yang kita nampak DAP yang berjaya menjinakkan khawarij PAS agar tunduk dan menjadi tungangan kepada mereka.

Kita juga tahu PAS mengalu alukan calon DAP bertanding atas tiket PAS sekiranya DAP diharamkan. Pentas ceramah PAS diberi ruang seluas luasnya kepada DAP untuk berceramah dan yang pasti akan disambut dengan takbir “Allahuakhabar” .

Doktrin khawarij PAS menghalalkan apa saja,bukti mereka ini sebagai jalang politik yang boleh berselingkoh dengan musuh Islam asalkan dapat mengalahkan Umno.

Pisau kata ” Mu tak kapir kalau tak pakoh PAS”

It's only fair to share...

pisau

One Comment

  • Reply
    08/04/2013

    Aduhai seluruh Melayu..apa lagi bukti yang nak Allah tunjukkan kepada kita? Kita diwajibkan solat antaranya kerana kita berakal. Sanggupkah kita menolak dan tidak mahu menggunakan akal apabila Allah tunjukkan semua bukti kemunafikan PAS kepada kita? hanya kerana kepentingan politik?

Leave a CommentHit Counter provided by Curio cabinets
Show Buttons
Hide Buttons