Home / Berita Utama / DAP / PAS Jangan Kuat Fitnah dan Cakap Bohong! Nasihat Pakar Bohong Dan Putar Belit DAP Kepada PAS.

PAS Jangan Kuat Fitnah dan Cakap Bohong! Nasihat Pakar Bohong Dan Putar Belit DAP Kepada PAS.

Tokong DAP memerangkap Ketua Menteri Regim DAP Pulau Pinang menasihati PAS agar cermin diri sendiri dan jangan kuat fitnah.

 

Tokong DAP juga mengingatkan kepada PAS akan dosa fitnah dan jangan sewenang wenangnya membuat tuduhan.Malah tokong DAP mendedahkan PAS cukup lemah dalam mentadbir negeri Kelantan hingga terpaksa berhutang dengan kerajaan pusat semata mata mahu membayar bonus kepada kakitangan kerajaan negeri Kelantan.

 

Cubaan mahu menjalinkan hubungan luar tabiie dengan Cap Bunga dalam masa yang sama Cap Bunga adalah sekutu rapat DAP,apa jenis hubungan yang mereka semua ni ada? Cuba habaq mai…

Jom kita tengok video tokong DAP memberi sedikit nasihat yang amat berguna kepada PAS.


Jika PAS tidak fitnah,mereka harus pertahankan dakwaan mufti tidak disambung kontrak adalah kerja tokong DAP.

Tahukah anda tokong DAP adalah seorang yang teramat jujur,berdedikasi hinggakan beliau mampu mendapatkan harga banglo terlajak murah dari harga pasaran.

 

Pisau kata ” malu woii..pak lebai  PAS kena tegur dengan tokong DAP.. mana nak letak muka”

It's only fair to share...

About pisau

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Check Also

Bangsa DAP Anjur Candle Light Vigil Lahirkan Kemarahan Apabila Salah Seorang Daripada Mereka Mampus Di Langgar! Bila Melayu Mati Di Langgar Lari.. Apa Yang Terjadi?

Bangsa DAP turun ke jalan raya apabila suku kaum mereka yang menjadi ...


Hit Counter provided by Curio cabinets