Sebelum ini viral di media sosial kononnya negara akan bangkrap. Matawang Ringgit bakal jatuh dan tak boleh diniagakan.
Maka gegak gempita kononnya negara bakal runtuh, ini semua cerita picisan kalangan berotak udang..bertambah memalukan apabila beberapa tokoh besar dinegara ini turut memalu kompang fitnah. Ramai yang ikut menari.. ada yang bergelek ada yang hingga tergolek.

Berita mutakhir terpampang didada akhbar apabila Timbalan Perdana Menteri mengumumkan Motorola Solutions akan memindahkan operasi dari 2 negara ke Malaysia. Malah Motorola komited untuk meningkatkan lagi pelaburan kenegara Malaysia.

Adat orang berniaga, mereka pasti akan melihat   kestabilan politik dan ekonomi sesebuah negara sebelum melabur. Terbukti segala dakyah yang dimainkan oleh mereka berotak udang, Pro Tun dan pembangkang tidak berhasil. Pelabur diluar sana bukan mudah di adu domba.

 Mereka tidak sebodoh seperti kalangan puak berotak udang.Inisiatif yang di ambil oleh TPM Ds Ahmad Zahid ketika menghadiri UNGA di New York apabila mengadakan pertemuan dengan bos besar Motorola.
nah hasilnya rakyat dinegara kita juga yang untung. Peluang pekerjaan untuk berotak udang dan ahli keluarga mereka juga terbuka luas.

Jangan terkejut nanti Tokong Dap memerangkap tokoh banglo terlajak murah akan mendabik dada beliau lah yang berjaya menarik pelabur nanti. Percayalah nanti penyembah tokong Dap pun akan bergelek sama sambil mendabik dada ini semua kerja tokong Dap beri rezeki.

Alhamdulilah kita bersyukur, atas rahmat Allah SWT yang memberi perlindungan malah menambahkan rezeki lagi kepada rakyat Malaysia. Semoga usaha yang dibuat oleh pemimpin negara diberkati Allah.


Pisau kata ” kerja keras pemimpin BN bantu rakyat, disebelah sana kerja keras menghancurkan negara… mana satu pilihan rakyat?”

It's only fair to share...

pisau

No Comments

Leave a CommentHit Counter provided by Curio cabinets
Show Buttons
Hide Buttons