Home / Berita Utama / Maklumat Terbaru ,MCA Silap Besar Dedah Lim Guan Eng Pegang 19 Jawatan.

Maklumat Terbaru ,MCA Silap Besar Dedah Lim Guan Eng Pegang 19 Jawatan.

MCA ada mendedahkan Lim Guan Eng diktator memerangkap tokong DAP memegang 19 jawatan .Namun sehingga sekarang tidak mendapat sebarang respon daripada DAP.

DAP khabarnya ketawa besar kerana hanya 19 jawatan saja yang didedahkan,maknanya MCA silap besar..

Namun wujud maklumat terkini Lim Guan Eng pegang banyak jawatan yang mampu mengaut puluhan ribu sebulan imbuhan daripada elaun dan keistimewaan sambil goyang kaki..

 SPRM taknak tengok kah anak syarikat kerajaan negeri lubuk rasuah dan tempat mengagihkan projek jutaan ringgit.Pengerusianya tokoh banglo terlajak murah..yang terbukti kaki seleweng dan kaut banyak komisen..

It's only fair to share...

About pisau

One comment

  1. Selain dari menangkap pesalah rasuah SPRM juga mempunyai tugas utk memberi ‘petunjuk’ kpd kerajaan (negeri/persekutuan} serta jabatan2 dan GLC mengenai organisational set-up, tatacara kerja, accounting proceedure dll yg boleh mendedahkan kerajaan atau jabatan atau GLC kepada perbuatan rasuah, menipu dan salahguna kuasa. Adakah SPRM telah menasihatkan LGE melepaskan jawatan2 yg mempunyai conflict of interest dengan jawatan ketua menteri dan pengurusi perbadanan pembangunan P. Pinang {PPPP}? Banyak jawatan yg dipegang oleh LGE adalah answerable kpd pengurusi PPPP yg juga ialah LGE. Kalau SPRM belum melakukannya, diharap perkara ini dpt dipercepatkan

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Check Also

Selepas Salahkan Tuhan,DAP Salahkan BN Punca Banjir.

Lim Guan Eng tokoh banglo terbilang memang cukup mahir temberang,apabila berlaku banjir ...


Hit Counter provided by Curio cabinets