MCA ada mendedahkan Lim Guan Eng diktator memerangkap tokong DAP memegang 19 jawatan .Namun sehingga sekarang tidak mendapat sebarang respon daripada DAP.

DAP khabarnya ketawa besar kerana hanya 19 jawatan saja yang didedahkan,maknanya MCA silap besar..

Namun wujud maklumat terkini Lim Guan Eng pegang banyak jawatan yang mampu mengaut puluhan ribu sebulan imbuhan daripada elaun dan keistimewaan sambil goyang kaki..

 SPRM taknak tengok kah anak syarikat kerajaan negeri lubuk rasuah dan tempat mengagihkan projek jutaan ringgit.Pengerusianya tokoh banglo terlajak murah..yang terbukti kaki seleweng dan kaut banyak komisen..

It's only fair to share...

pisau

One Comment

  • Reply
    JokerJoe
    13/06/2017

    Selain dari menangkap pesalah rasuah SPRM juga mempunyai tugas utk memberi ‘petunjuk’ kpd kerajaan (negeri/persekutuan} serta jabatan2 dan GLC mengenai organisational set-up, tatacara kerja, accounting proceedure dll yg boleh mendedahkan kerajaan atau jabatan atau GLC kepada perbuatan rasuah, menipu dan salahguna kuasa. Adakah SPRM telah menasihatkan LGE melepaskan jawatan2 yg mempunyai conflict of interest dengan jawatan ketua menteri dan pengurusi perbadanan pembangunan P. Pinang {PPPP}? Banyak jawatan yg dipegang oleh LGE adalah answerable kpd pengurusi PPPP yg juga ialah LGE. Kalau SPRM belum melakukannya, diharap perkara ini dpt dipercepatkan

Leave a CommentHit Counter provided by Curio cabinets
Show Buttons
Hide Buttons