Home / Berita Utama / Berita Nasional / Makin Takut Ceramah BN Berjaya.Sabotaj Dan Serangan Makin Banyak.

Makin Takut Ceramah BN Berjaya.Sabotaj Dan Serangan Makin Banyak.

20130326-040909.jpg

Selepas haprak pakatan mengamuk dan menyerang program ceramah Yb Zul Nordin di Permatang Pauh,ketakutan mereka sudah semakin memuncak,paranoid dan takutkan akan rakyat tahu kebenaran ,segala program penerangan dan menangkis fitnah haprak pakatan diserang dan disabotaj.

Haprak pakatan sudah tidak ada idea lain selain berceramah dengan fitnah,menyebarkan dakyah dalam masa meremehkan minda rakyat.Mereka meniup apa kebencian dengan menyebarkan terlalu banyak fitnah hingga menimbulkan kebencian penyokong mereka terhadap parti lawan.

Apabila pihak BN dan NGO menganjurkan program ceramah untuk menangkis segala pembohongan haprak pakatan ia menjadi satu ancaman kerana takut segala tembelang dan temberang terdedah.

Terkini di Jarak,Tasek Gelugor banyak banner program ceramah Tuan Guru Hj Adullah b Hj Saamah,Pengasas Madrasah An Namiyyah atau dikenali Pondok Genting Tumpat Kelantan telah dirosakkan.

20 Banner Ceramah “Fakta Sebenar” digantung disekitar Tasek Gelugor dirosakkan, malah haprak pakatan sudah memberi amaran dan akan menyerang program ceramah tersebut jika diadakan.

Namun alhamdulilah walaupun program tersebut disabotaj,ceramah tersebut berjalan dengan lancar.

Pisau kata ” kalau yakin boleh menang ..awat takut dengan ceramah BN”

It's only fair to share...

About pisau

One comment

  1. Deme takut mimpi ngeri jadi kenyataan atas kebenaran dan ketelusan perjuangan barisan nasional berbanding pakatan rakyat yang penoh dengan penipuan, fitnah, skandal yang berleluasa dari pucuk pimmpinan hingga keakar umbi. Lebih memeranjatkan lagi video hubungan songsang yg terbaru punaisihat pkr yg tersebar. Guru2 agama pondok negeri kelantan juga secara terang2 membuat kenyataan menyokong bn, ini merupakan inpak yang cukup kuat kpd pr yang membuatkan kedudukan mereka dlm dalam keadaan semakin parah dan hilang arah perjuangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Check Also

Selepas Salahkan Tuhan,DAP Salahkan BN Punca Banjir.

Lim Guan Eng tokoh banglo terbilang memang cukup mahir temberang,apabila berlaku banjir ...


Hit Counter provided by Curio cabinets