Home / Berita Utama / Berita Nasional / Insiden David Teo Di Tampar Mat Over, Bukti Ds Najib Berjiwa Besar Mendamaikan Antara Mereka.

Insiden David Teo Di Tampar Mat Over, Bukti Ds Najib Berjiwa Besar Mendamaikan Antara Mereka.

Video  mengenai David Teo di tampar oleh Mat Over menjadi viral dan trending di media sosial.Pelbagai komen yang bercampur baur ada yang menyokong tindakan Mat Over,marahkan David Teo yang dikatakan kurang ajar.

 

Ada juga yang berasa simpati dan marahkan Mat Over apabila menampar David Teo.Pisau melihat matlamat murni Ds Najib yang menjemput pengiat seni ke rumah beliau untuk mendengar cadangan mengenai TN50 sedikit tercalar dengan insiden ini.

 

Pisau melihat secara keseluruhan,PM begitu berjiwa besar malah saranan beliau agar kedua mereka berdamai disambut secara baik dan murni.

 

Sama ada David Teo penyokong kuat DAP atau tidak Pisau melihat itu hak beliau,Engagement Ds Najib kepada pengiat seni bukan saja berjaya menarik pengiat seni yang pro kerajaan malah yang pro pembangkang juga mahu terlibat TN50.

 

Inisiatif ini yang diambil untuk mendengar pelbagai pendapat dan cadangan untuk TN50 membuktikan betapa kerajaan mendengar dan mengambil serius suara rakyat dari pelbagai lapisan masyarakat,bukan seperti wawasan 2020 sebelum ini.

Penjelasan David Teo…

Pisau kata ” ramai yang dah mula faham dan lihat bagaimana Ds Najib begitu prihatin”

It's only fair to share...

About pisau

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Check Also

Pemandu GrabCar, RM4 Pun Duit Tau!

Satu pertelingkahan berlaku antara penumpang dan pemandu GrabCar gara-gara tambang RM4. Dalam ...


Hit Counter provided by Curio cabinets