Home / Berita Utama / Berita Nasional / Eksklusif! Kak Wan atau Nurul Bakal Di Tembak,Lakonan Pada PRU13

Eksklusif! Kak Wan atau Nurul Bakal Di Tembak,Lakonan Pada PRU13

Dalam artikel Pisau sebelum ini ada menyatakan akan satu skrip drama bakal dipersembahkan oleh PKR kepada rakyat. Bukan sebarang drama tetapi diselang seli dengan aksi aksi yang boleh kita lihat dalam filem tamil Kollywood. :Anwar diTembak KLIK SINI

Apa sebenarnya perancangan Anwar dan kuncu kuncunya.Eksklusif Pisau dedahkan secara terperinci apa yang bakal berlaku sebelum PRU13 nanti.

Perancangan berupa skrip konspirasi Anwar bakal ditembak telah diubah selepas Pisau dedahkan dalam artikel sebelum ini:klik sini , Kita sebagai rakyat pasti akan tertunggu tunggu apa skrip drama yang bakal dipersembahkan selepas ini.

drama

Pisau akan dedahkan satu persatu perancangan PKR untuk meraih simpati rakyat. Apa yang pasti PKR dan haprak pakatan sering kali anggap rakyat dinegara ini sebodoh para penyokong mereka.

 

1.Untuk menampakkan lagi kesan realistic daripada pengakuan Bapa Saiful, PKR telah merancang agar Anwar akan bersumpah, menurut sumber Pisau dari ibu pejabat PKR Tropicana. Anwar akan bersumpah “Demi Allah,Saya tidak buat apa yang Umno tuduh(meliwat Saiful.  Sumpah yang bakal dilafazkan oleh Anwar langsung tidak mengikut landasan yang ditetapkan oleh syarie. Namun akan dispin sebesar mungkin oleh para cybertrooper pakatan tidak lama lagi.

 

Menurut sumber Pisau,mereka telah selesai membayar 3 juta kepada seorang pegawai Badan Kehakiman untuk buat kenyataan bahawa memang kes Liwat Saiful Azlan adalah rekaan semata mata,Ini semua untuk menyokong dakwaan yang dibuat oleh bapa Saiful.

 

2.Selepas Pisau dedahkan perancangan Anwar berlakon ditembak,skripnya telah ditukar. Mangsanya adalah Wan Azizah atau Nurul Izzah . Perancangan ini adalah untuk meraih simpati rakyat kononnya Umno BN adalah zalim dan kejam. Kita boleh lihat bagaimana mereka cuba meraih simpati rakyat kononnya haprak pakatan teranaiya sedangkan kesemua ini adalah taktik meraih simpati dan meniup sentimen kebencian yang satu hari nanti bakal mencetuskan rusuhan besar besaran.

3. Bagi menutup kes selingkohan Anwar bersama seorang China Doll, Anwar akan keluarkan Jam Omega yang sama seperti jam Omega milik Anwar yang berada didalam simpanan Dato Eskay. Saat itu Anwar akan berkempen bahawa beliau telah difitnah dan menunjukkan kepada rakyat Jam Omega yang sebenar selama ini kononnya berada didalam simpanan Wan Azizah.

4. Sekarang ini menurut sumber Pisau, PKR sedang memujuk beberapa wakil rakyat bekas PKR yang keluar parti. Bayaran sangat lumayan,menurut sumber Pisau tawaran yang dibuat mencecah RM5 juta seorang. Mudah,mereka yang menerima bayaran daripada PKR hanya perlu membuat kenyataan bahawa mereka keluar parti kerana dibayar Najib

5. Manakala kekasih Anwar ,Azmin Ali  bakal menyiarkan video beliau bersama ibunya. Azmin akan siarkan kepada pihak media bahawa beliau bukanlah anak derhaka seperti mana yang didakwa oleh Ummi Hafilda . Menurut sumber Pisau, Azmin merakamkan video tersebut ketika ibunya sedang pengsan dan terlantar didalam wad hospital.

6. Sekarang ini proses memujuk beberapa orang peguam yang terlibat dengan kes Altantuya,berdasarkan jumlah wang yang sangat besar dibelanjakan kemungkinan besar pihak atasan polis hinggalah kebawah yang terbabit menyiasat  kes Altantuya turut terbabit.

Berdasarkan maklumat yang cukup hampir dengan Anwar,mereka yang dibayar hanya perlu membuat pengakuan dan memberi kenyataan “Memang Najin Yang Terlibat Bunuh Altantuya”

7. Menurut sumber Pisau, sekarang ini bekas pegawai kanan Rosmah baru selesai menerima sejumlah wang . Jumlah yang ditawarkan cukup untuk mengelapkan mata .Pegawai kanan ini sekarang ini dalam proses menghafal sejumlah skrip kononnya Rosmah dikaitkan terlibat dengan pelbagai skandal.

8.Akan mendedahkan muka mirip kepada Anwar dari Thailand dan akan mendedahkan lelaki itu dibayar oleh Umno untuk melakonkan aksi seks,menurut sumber dalam PKR Talent Scout dan Acting Coach telah dibayar ratusan ribu ringgit untuk mencari lelaki mirip Anwar,perancangan yang dibuat sejak tahun lepas telah berjaya.Ketika PRU13 Anwar akan mendedahkan sebelum penamaan calon atau sehari selepas penamaan calon.Malah Anwar turut akan bersumpah di Permatang Pauh nanti.

 

Kegagalan menggunakan PI Bala ,Deepak turut menjadi kesan perubahan perancangan yang sedang dijalankan. Kes Lahad Datu juga bakal menemui kegagalan apabila para blogger dan juga media berjaya mendedahkan siapa dalang disebalik serangan keatas SABAH.

 

Hayati Video ini..

Pisau kata ” tunggu dan lihat “

It's only fair to share...

About pisau

5 comments

 1. Nampaknya skrip no 5 dah berlaku..

 2. Bank negara wajib siasat dari mana sumber kewangan yang mereka dapat. Kaya sangatkah mereka?

 3. Bank negara wajib siasat dari mana sumber kewangan yang mereka dapat. Kaya sangatkah mereka? Orang yang terima wang dari mereka adalah pengkhianat.

 4. KALI PERTAMA
  AKU
  MENGENALI MU
  MAHU BERSAMA MAHU
  BERSAMA….
  RAUT WAJAHMU BERSIH
  MEYAKINKAN HATI INI
  AKU TERPAUT…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Check Also

Ahli Sunnah Wal Jammah Yang Menentang Pesta Arak Adalah Taliban,Cuba Tunjuk Umat Islam Yang Mana Berani Angkat Muka Apabila Tokong DAP Hina Umat Islam. Ada Tak?

Dap sebuah parti terkenal dengan sikap ultrakiasu,chauvanis dan rasis .Malah mereka juga ...


Hit Counter provided by Curio cabinets