March 29, 2017

Selepas Tian Chua memomokkan kematian 2 anggota komando sebagai satu lakonan Umno, kali ini penyokong DAP dan Pakatan Haprak pula gelar 2 wira negara ini sebagai anjing Umno.

20130302-163951.jpg

Jonathan Lin menulis di ruangan komen laman Facebook :
“Padan muka menteri dalam negeri Hisham, nak pi hisap dulu si penggenas sulu itu, tak berani mengambil tindakan sewajarnya, akibatnya dua polis anjing umno mampus….kedaulatan malaysia tergadai sewenang-wenangnya oleh bn umno….baguslah, masih nak sokong lagi kerajaan dayus macam ini.”

Rakyat Sabah tahu apa yang sebenarnya berlaku dan bagaimana pengganas ini menceroboh masuk ke Lahad Datu.

Pencerobohan di #LahadDatu , komen dari rakyat Sabah mengenai insiden pencerobohan.

Kwn2, allow me a moment of indulgence to clear the foul stench of stupidity amongst the malaysians. Kes kat LD is nothing new to us sabahans, in the 90s they abruptly came to the shore at Semporna and immediately bombed the police stations, and went amuck at the town.

They are smart people, some left at the sea naik dr kwsn bakau and lived 4 6 mth b4 start to mingle with locals and married them. The tausugs in LD now didn’t came all at once, instead they came in batches, with inside helping frm their family at the village.
Trust me they have been there at least 2 3 mth b4 the group bcomes complete, then they decide its time to wage war. Klu tak paham rules of engagement, jgnlah menunjuk pandai ckp bukan2 kata kerajaan lemau, ada hati nak banding dgn Bersih.

Polis kene masuk dulu sbb dorg trained as negotiators, tentera is the last resort as they will not spare anyone once commanded. They need time to ensure all the locals are out of the village and then cut their food and finance sources, hoping the tausugs will surrender. That is our rules of engagement. We are not barbaric stoic like the american soldiers.
Yg pandai ckp je kt media skrg ni cuba bg arahan btukar kt sbh ke swk, meraung bwk keturunan naik turun ofis merayu xnak dok sana, tp mulut mcm haram mengutuk semua yg tlibat kt LD kata klu dorg kt sana lama dah setel. Kene suntik kt spital pun pejam mata mengucap2, tgk darah pun pitam lagi nak g perang.

Those who went in and died today knew they might not come back alive, as that was their vow when inducted to the force. So please, belajar dr sejarah, nak blajar sejarah kene bnyk membaca, sbb tu org kita ramai jd mcm ni, mulut ngan otak tak sama frekuensi, bhs biadapnya bangang abadi. Fedup with their stupidity. Thank u for ur moment.

20130302-164405.jpg

Inikah 2 anjing yang dimaksudkan oleh penyokong tegar DAP

20130302-164521.jpg

Pisau kata ” dah makin melampau puak Dap..”

It's only fair to share...

pisau

27 Comments

  • Reply
    mat
    02/03/2013

    apasal gambar dia kecik sgt. besarkan dan sebarkan

  • Reply
    02/03/2013

    aku takkan lupakan kekejaman komunis terhadap keluarga emak kami di Perak ketika dulu..darah kami tidak halal bagi orang2 DAPig..

  • Reply
    02/03/2013

    Sekor lagi Cina pukimak yang halal darahnya untuk dilibas.

  • Reply
    02/03/2013

    cina bangsat tu kutuk orang lain anjing sbb dia tu babi.. apapun aku tabik pasukan keselamtan yg sanggup mati utk jaga keselamatan rakyat. bukan mcm bgsat-bgsat sundal yg gadai keselamtan rkyat utk kepentingan diri.

  • Reply
    03/03/2013

    jahanam puki mak sial anak babi durjana puki anjing. jonathan sial, dapat kat aku, aku bunuh kau hidup2 mak kau punya puki sodok dwngan lancau anjing, lubang jubo sodok dengan lancau babi, kau ni dari 2 benih amiaitu benih anjing nga babi

  • Reply
    03/03/2013

    ANAK HARAM PUNYA ANWAR IBRAHIM!!!!!!AKU DOAKAN HANG MAMPOIH KENA TEMBAK!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Reply
    03/03/2013

    kuang ajar puye cina, ak nk tgk la ko tu berani ke x g sabah tu setelkan hal ceroboh ni, ckp je lebih,sial la!!!!

  • Reply
    03/03/2013

    gampang punya cina dapig… berangin je aq

  • Reply
    03/03/2013

    Setuju…. Banyak bercakap tanpa fikir.. Merosakkan semua pemikiran orang..

  • Reply
    03/03/2013

    lu jangan kurang ajar sangat lebih baik lu makan babi.berani lu pergi sabahlah puki mak orang sedap2 cakap

  • Reply
    03/03/2013

    Celaka punya jonathan..kau pergi berambus kat negara asal kau..

  • Reply
    03/03/2013

    mamat Jonathan Lin biadap ni punya FB page, profile and photos are public https://www.facebook.com/jonathanlin1974

  • Reply
    05/03/2013

    Hoi… cibai…. kau jangan duduk malaysia…

  • Reply
    05/03/2013

    Memang lahanat , dia ni yg sebenarnya anjing… Anjing tian chua

  • Reply
    05/03/2013

    Banyak sangat makan daging babi

  • Reply
    05/03/2013

    I would die for my country and religion any day…The dogs who belittled our heroes are no diff from the enemy. If they are no diff from the enemy, they must be the enemy. For enemies, our options are but one…..
    For people who thinks the Malaysian citizenship is a curse, get the hell out. WE have been very patient with you ungrateful bastards…WE dare you provoke us ONE MORE TIME…Better still…DO IT TO OUR FACE IF YOU HAVE GOT THE BALLS FOR IT!! The silent MALAY WARRIORS have never spoken before today and YOU HAVE BEEN WARNED!!

  • Reply
    nil
    05/03/2013

    lu punya amak lagi bangsat dapat anak bangsat macam lu , lu punya bapak lagi bodo bikin bodo macal lu

  • Reply
    05/03/2013

    kenapa cina sial kata polis melayu itu anjing umno… sebenarnya jonathan tu babi dap, dia tu elok balik ke china … tiada tempat untuk cina babi dap untuk malaysia

  • Reply
    05/03/2013

    bro i’m indian but when we see our police man die its very sad see their family…. but u jonathan better say sorry to their family & shut ur mouth. wat we can do now is just pray for the brothers in sabah to be safe…..

  • Reply
    06/03/2013

    kalau ular dan babi ni depan mata ,aku libas babi ni,tak layak dia duduk disini,pastikan suatu hari nanti bila dia melutut depan polis minta tolong,buang je dlm lubuk taik babi.

  • Reply
    Martinski
    06/03/2013

    memang pukikmak ko Jonathan… sial babi ko ya…get out of m;sia… !!!will glad to meet/know you 1 day…

  • Reply
    06/03/2013

    babi punya cina, mak lu punya cibai nanti kena sondol. babi punya cina, cina dap semuanya dari keturunan babi

  • Reply
    25/03/2013

    Mak Pak dia dulu tak kawinlepas tu kongkek dapat dia sebabtu dia kurang ajar macam babi.

  • Reply
    08/04/2013

    Mamat Jonathan Lin mmg dah lama tutup FB account dia sbb kecut, tapi his YouTube channel is still active, boleh leave yr comments there http://www.youtube.com/user/JonathanLin1974

  • Reply
    Det
    15/05/2013

    Active balik jer Jonathan Lin ni kat Facebook dia, siap post gambar dia drive balik Malaysia to vote hari tu. Bukan masih ada open police investigation on him? Ke orang kita mudah lupa apa dia gelar perwira negara kita yg terkoban sebagai “dua polis anjing umno dah mampus”.

    https://www.facebook.com/jonathanlin1974

Leave a Comment



Hit Counter provided by Curio cabinets