Home / Berita Utama / Dap Biadap Ceroboh Majlis Perkahwinan,Bantah Pembinaan Rumah WIP.

Dap Biadap Ceroboh Majlis Perkahwinan,Bantah Pembinaan Rumah WIP.

Menceroboh dan menganggu majlis perkahwinan ,inilah yang dilakukan oleh ahli parlimen Seputeh dari Dap Teresa Kok.
Ahli parlimen Dap bukan saja cukup biadap malah kurang ajar kerana tidak menghormati majlis perkahwinan yang sedang berlangsung.Bayangkan jika mereka memerintah negara ini.Contoh paling dekat kita boleh lihat di Pulau Pinang.

Teresa Kok dan haprak pembangkang turun membantah pembinaan rumah WIP,inisiatif kerajaan yang mahu membantu rakyat memiliki rumah mampu milik disabotaj dan dihalang.
Apa dia peduli asalkan matlamat Dap tercapai.. Mereka tidak mahu kerajaan membina rumah murah untuk rakyat,dalam masa yang sama menghasut kerajaan kononnya tidak prihatin terhadap rakyat.Mereka mahu rakyat hanya mampu tengok deretan rumah rumah yang serba mahal di Kuala Lumpur.Sebolehnya mereka tidak mahu rakyat berpendapatan rendah keluar dari Kuala Lumpur.

Satu majlis perkahwinan yang sedang berlangsung di Dewan Komuniti Seputeh tergendala seketika gara-gara Ahli Parlimen Seputeh, Teresa Kok mengadakan protes membantah pembinaan projek rumah mampu milik di kawasan ber­kenaan.

Sikap biadab Teresa dan kumpulannya yang mengganggu kelancaran majlis perkahwinan itu dilaporkan menerusi laman blog Kl Chronicle dan turut dikongsi pengguna-pengguna Facebook.

Melalui rakaman video yang tersebar di Facebook, berlaku pertelingkahan antara peserta perhimpunan anjuran Teresa de­ngan individu yang meminta majlis perkahwinan itu tidak diganggu.

Pisau kata “banyak contoh didepan mata,Penang dah kena.. Di tempat lain nak rasa jugak kah?

It's only fair to share...

About pisau

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Check Also

Ahli Sunnah Wal Jammah Yang Menentang Pesta Arak Adalah Taliban,Cuba Tunjuk Umat Islam Yang Mana Berani Angkat Muka Apabila Tokong DAP Hina Umat Islam. Ada Tak?

Dap sebuah parti terkenal dengan sikap ultrakiasu,chauvanis dan rasis .Malah mereka juga ...


Hit Counter provided by Curio cabinets