Home / Berita Utama / Demo KL

Demo KL

Puak Bersih Mengelupur Bila Di Bodohkan Oleh Anak Zahid

Puak pembangkang berasakan mereka boleh buat apa saja.. hatta menghina..fitnah..bohong..putar belit,hina raja raja melayu..hina agama Islam..hina hak istimewa orang melayu.. Kesemua kerja jahat ini dihalalkan oleh mereka atas nama Freedom Of Speech.. Freedom Of Expresion,Human Right dan segala macam kepala ...

Read More »

Aksi Kencing Dan Pukul Rosmah Dan Najib Dengan Selipar Oleh Cina #Bersih4.

 Bersih 4 adalah pesta menghina pemimpin negara yang difitnah oleh haprak pembangkang. Majoriti cina yang hadir bukan saja menghina pemimpin melayu negara malah mereka berani untuk pamerkan sikap kurang ajar dan ultrakiasu tanpa segan silu. Imej dibawah aksi kencing ke ...

Read More »

Himpunan Cina #Bersih4 Dah Bawa Penyapu Halau Pemimpin Melayu!

 Perhimpunan Bersih 4.0 bermula dengan amat ketera sekali kekurangan penyertaan peserta daripada bangsa Melayu, di mana bangsa Cina lebih mendominasi sebahagian besar daripada penyokong yang hadir.  Ramai daripada penyokong Bersih yang berbangsa Cina mengambil bahagian dalam protes tersebut menyuarakan kebimbangan ...

Read More »

 #Bersih4 Desak Azmin Di Tangkap.

          

Read More »

Pendedahan Panas ! Zuraida Nafi Beliau Model Seksi #Bersih4

Puak haprak pembangkang memang tak boleh lari dari kerja menipu.. Mereka guna pelbagai penipuan dan fitnah untuk menghalalkan rusuhan dan menyusahkan penduduk Lembah Klang. Semua orang tahu bagaimana pembohongan dengan kes 40 ribu bangla kemudian dengan blackout 505.. semuanya pembohong.. ...

Read More »

Hot! Kematian Bakal Berlaku Lagi Semasa #Bersih4.

Kuala Lumpur-Allahyarham Suhardi yang sebelum ini bertekad memecahkan rekod kematian beliau semasa berdemo dikhabarkan DAP akan membuat jemputan dan penampilan khas untuk mencuba sekali lagi untuk mematikan diri ketika Bersih4 . Sebelum ini Suhardi mengulangi tekad untuk melakukan kematian beliau ...

Read More »

Video Panas ! Provokasi Pergaduhan Di Luar Lowyat.

Memang benar pihak polis dedahkan ini bukan kes rusuhan kaum,ia hanya kes membabitkan handphone dan Lagi video provokasi insiden Low Yat dibongkar. Yang pastinya bukti menunjukkan siapa yang memulakan provokasi dahulu. PDRM wajar buat rujukan video ini. Jangan dipersalahkan sebelah ...

Read More »

Mahu Sekyen 377B Dimansuh #KitaLawan Tuntut Kebebasan Sex Dan Luar Tabii

Salah satu foto yang ditweet oleh organ DAP Rocket semasa perhimpunan #Kitalawan pada Sabtu adalah gambar seseorang yang sedang mengangkat manila kad bertulis; “Rakyat perlu kebebasan untuk bercinta..Mansuhkan Sekyen 377B.” Lihat foto-foto lain, sila baca “307 #Kitalawan : Awas Agenda ...

Read More »

#bantahgst Pergaduhan Unit Amal PAS Dan Budak Gengster Anarki SAMM

Satu pergaduhan telah tercetus di antara Unit Amal dan penyokong SAMM & ANARKI di kawasan Dataran Merdeka apabila Unit Amal menghalang kumpulan ini mendekati pentas. Penyokong Anarki dan SAMM telah merungut apabila ahli politik asyik berucap. Akibatnya seorang penyokong Anarki ...

Read More »

ANWAR KECEWA ‘KEBANGKITAN RAKYAT’ JADI KEMENANGAN BN

Beberapa kesimpulan dapat dirumus daripada 'Himpunan Kebangkitan Rakyat' anjuran parti-parti pembangkang Sabtu lepas.Pertama, sekalung tahniah kepada kerajaan pimpinan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak kerana mengotakan janji untuk mempastikan perhimpunan tersebut dijamin aman dan tidak berlaku sebarang rusuhan atau ...

Read More »

Punca Cina Jauhkan Diri Dari HKR

Jumlah peserta yang jauh dari sasaran 1 juta sebenarnya, bukanlah satu-satunya faktor Himpunan Kebangkitan Rakyat 112 dilihat sebagai gagal. Tetapi, sokongan yang merosot teruk dari kaum bukan Melayu juga adalah petunjuk penting bahawa Pakatan Rakyat semakin kehilangan sokongan rakyat. HKR ...

Read More »

Golongan Penipu Penganjur HKR

Lebih kurang dua tahun kebelakangan ini sudah banyak perhimpunan dan demonstrasi jalanan serta pelbagai gimik politik diusahakan oleh pakatan pembangkang disegenap pelusuk negara termasuklah sebahagiannya tertumpu di ibukota Kuala Lumpur. Terbaru mereka mengadakan Himpunan Kebangkitan Rakyat (HKR) #KL112 atau lebih ...

Read More »

Sulit! #KL112 Video Solat Pelbagai Kiblat Cara Pakatan

Dulu mereka ini sanggup bersolat 2 iman,sekarang sudah diupgrade semenjak pluralisme dan liberalisme berkembang. Kemana kiblat mereka? Tokong Allah?Gereja Allah? Kuil Allah? atau Kaabah? Walau cuba ditepis dengan pelbagai alasan dan kaedah kungfu dan taichi..video dibawah menjadi bukti..  Pisau kata ...

Read More »

Hanya 8% Cina Hadiri HKR

Berminggu-minggu pemimpin pakatan pembangkang memainkan propaganda bombastik bahawa ibukota KL kononnya akan dibanjiri sejuta orang sempena Himpunan Kebangkitan Rakyat (HKR #KL112) di Stadium Merdeka. Besar angan-angannya nak gapai angka sejuta (1,000,000) sedangkan lokasi perhimpunan hanya dilangsungkan di stadium yang berkapasiti ...

Read More »

#KL112 Ini Bukan Bangkit Tapi Tumbang !

Demo hari ini bertemakan Kebangkitan Rakyat,namun agak menghairankan kerana pakcik ini tidak mengikut tema sebaliknya tumbang. Entah apa terjadi kepada pakcik ini.Pisau harap keadaan beliau baik dan selamat. Pisau kata ” Demo Ketumbangan Pakatan Rakyat?”

Read More »

#HKR112 Kiblat Tongang Langgang.

Apa nak jadi dengan para penyokong pakatan. Kalau ia pun nak bersolat kiblatnya mestilah kena betul. Niat dan tujuan asal yang baik sekarang ini dah jadi lain.Kibat ntah kemana..solat ntah kemana.. Pisau kata “Banyak sungguh kiblat puak ni.. LGBT,Pluralisme,Liberal,Human Right,Freedom ...

Read More »

#KL112 Program TPM Hambar Sebab Himpunan Shamsidar?

Dalam masa haprak pakatan terjerit terlolong didalam stadium Merdeka ,di Karak satu program Perhimpunan Rakyat 1Malaysia yang dihadiri oleh TPM. Apa yang menariknya himpunan ini mampu menarik lebih 18-20ribu orang .Bezanya pemimpin BN,mereka mendekati rakyat dan membantu mereka sebaliknya himpunan ...

Read More »

#HKR112 Himpunan Dah Hampir Sejuta Orang?

Himpunan Shamsidar kali ini tak seramai mana seperti yang digembar gemburkan. Himpunan sejuta? Ptuii! 50ribu pun tak cecah beb… Kalau gambar dari bawah mesti nampak ramai bukan?  Ori atau LGBT Nih? Ahli Syurga PAS bergaya dengan seluar pendek. Barisan anjing ...

Read More »

#KL112 Sorang RM100 Habuan Duit Kopi.

Patut la ramai budak budak yang turun,semuanya dibayar.Takpe dik..kalau tak cukup mintak lagi Pisau kata “mana ada free..semua dibayar beb!”

Read More »

Pijak Gambar PM dan Tunjuk Bontot Jadi Ikon Pakatan

Pakatan haprak cukup bangga dengan aksi ni..Ini dia Hishamudin Rais gay tua yang menjadi kepala taik mengajar gerembolnya tunjuk bontot dan tukar bendera.Pisau kata ” Guan Eng rasa lega akhirnya strategi mereka berjalan lancar..”

Read More »

Hit Counter provided by Curio cabinets