klik imej untuk lebih jelas

Ini yang dikatakan kerajaan Cocky Arrogant Tokong,bohong dan bohong agenda utama,anggapan mereka dengan bersenjatakan dengan Buletin Mutiara seluruh rakyat Pulau Pinang diperbodohkan.

Agenda perbodohkan rakyat Pulau Pinang dilakukan hingga sampai kedalam rumah apabila Buletin Mutiara diedarkan kesemua rumah dinegeri Pulau Pinang,jutaan ringgit dihabiskan semata mata untuk beritahu kepada rakyat Pulau Pinang regim DAP maha terbaik terhebat  terbangsat. Anggapan mereka mudah perbodohkan rakyat sebab mereka tidak tahu apa yang berlaku di SUK.

Baru baru ini jika tidak didedahkan bahawa akaun amanah bumiputra tidak dibelanjakan untuk kepentingan perumahan bumiputra Pulau Pinang yang pasti tidak ada haprak pakatan yang akan berani bangkit bersuara.Pendedahan sebegini mengesahkan lagi bahawa kalangan melayu haprak pakatan memang bertokongkan Guan Eng kerana tidak ada seorang pun yang berani bangkit bersuara menyatakan akan hak mereka.

Guan Eng juga perbodohkan umat Islam dengan pengumuman bajet untuk umat Islam dengan angka angka puluhan juta. Anda harus ingat pengumunkan bajet dengan membelanjakan bajet ada dua perkara yang berbeza.  Jom baca pembohongan regim DAP :klik sini  dan klik sini

Pisau kata ” banyak lagi yang belum didedahkan”

It's only fair to share...

pisau

No Comments

Leave a CommentHit Counter provided by Curio cabinets
Show Buttons
Hide Buttons