Home / zahidhamidi / Arah Muhyuddin Keluar Umno,Bukti Rakaman Audio Malaysiakini Cuba Lagakan Zahid Dengan Muhyiddin Gagal.

Arah Muhyuddin Keluar Umno,Bukti Rakaman Audio Malaysiakini Cuba Lagakan Zahid Dengan Muhyiddin Gagal.

Malaysiakini memang terkenal dengan fitnah dan pembohongan,mereka memang tidak pernah lupa untuk putar belit hatta memainkan persepsi buruk semata mata mahu memburukkan pemimpin negara.

Walau pun sudah diberi beberapa kali teguran dan amaran oleh YAB Dato Seri Ahmad Zahid terhadap Malaysiakini nampaknya masih belum serik .

Terbaru Berita Harian telah menarik balik satu artikel yang dilihat diluar konteks percakapan YAB TPM semasa satu sidang akhbar.

BH1-300x271Penarikan artikel itu disambut oleh saudara Feriz Omar bekas pegawai Khas Tan Sri Muhyiddin,katanya wujud seolah ada arahan agar artikel itu ditarik balik. :KLIK SINI

Screen Shot 2015-10-26 at 6.20.19 PM

Artikel Malaysiakini dibawah dengan tajuk yang jahat adalah satu cubaan menimbulkan persepsi buruk kononnya YAB TPM Dato Seri Ahmad Zahid meminta Muhyiddin keluar Umno.

Screen Shot 2015-10-26 at 6.23.39 PMSedangkan didalam rakaman temuramah didapati tiada langsung seperti mana yang didakwa oleh Berita Harian. Yang menariknya yang pro kerajaan tidak mengambil inisiatif untuk memeriksa sebaliknya cuba mewujudkan satu persepsi seolah Naib Presiden Umno begitu angkuh menyuruh Timbalan Presiden Umno agar keluar parti.

 

Rakaman dibawah menjadi asas mengapa Berita Harian menarik balik artikel mereka,namun  Malaysiakini dengan niat jahat menyiarkan artikel dengan tajuk sebegitu rupa .

 

Pisau kata ” Malaysiakini dan makin meloyakan”

It's only fair to share...

About pisau

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Check Also

Kunjungan Hormat Dr Zakir Bertemu Dengan TPM .

 Hari ini pertemuan diantara Datuk Seri Dr Ahmad Zahid dengan pendakwah terkenal ...


Hit Counter provided by Curio cabinets