20130408-033754.jpg

Video ini memaparkan bagaimana khawarij PAS kepanasan tak keruan apabila kebenaran ditunjukan didepan mata.

Bagi khawarij PAS ,Allah itu boleh dilacurkan,boleh diguna pakai oleh agama lain. Mereka juga selama ini melihat Islam tidak diletakkan di tempat yang sepatutnya dinegara ini sedangkan didala perlembagaan telah menetapkan Islam adalah agama persekutuan.

Fakta tidak berbohong,realitinya Islam diberi keutamaan dan diletakkan ditempat yang tinggi berbanding agama lain dinegara ini.

Pluralisme yang dianuti oleh Anwar dan sekarang ini turut dianuti oleh khawarij PAS ternyata begitu menyesatkan. Kebenaran memang pahit tetapi ia adalah ubat untuk memperbetulkan akidah yang umat Islam yang sudah jauh disesatkan oleh fahaman yang dibawa oleh Anwar dan kuncu kuncunya.

Pisau kata “peguam ini terlibat secara langsung kes nama Allah diantara kerajaan persekutuan dan Herald Tribune”

It's only fair to share...

pisau

7 Comments

 • Reply
  08/04/2013

  Walau macam mana punya marah pun, sakit hati yang tidak terkira, UMNO yang dituduh kafir, namun hakikat yang boleh dilihat di penghujung video ini adalah…..

  “Gift Bag” yang diberi tetap dibawa pulang! Hehehe….

  Macam ni punya penyokong PAS pun ada ke??

 • Reply
  08/04/2013

  Saya tabik hortmat pada tuan haji Nasser Disa.. Tuan Haji Nasser adalah pejuang agama Islam… terharu saya atas apa yang tuan haji lakukan… Allah Bersama TUan haji …

 • Reply
  08/04/2013

  kepada saudara pengendali blog Pisau… kirimkan sslam saya kepada Tuan Haji Naser Disa atas keberaniannya berkata perkara yang benar dengan tanpa rasa gentar, kerana kebenaran…

 • Reply
  08/04/2013

  kita orang melayu akan menang PRU13….umno tak perlukan undi cina india untuk memerintah Malaysia kerana majoriti orang melayu bersama UMNO…

  cina, sila balik cina kalau tak puas hati dgn melayu

  india, sila balik india kalau tak puas hati dgn melayu

  bumi malaysia ini milik ketuanan melayu, hidup ketuanan melayu, hidup UMNO

  sedar diri skit melayu2 yg lupa daratan, sanggup berkongsi kuasa dgn pendatang

 • Reply
  08/04/2013

  Teruskan Tuan Haji Nasser, apa yang Tuan buat akan ALLAH SWT bagi rewardnya, ini lah JIHAD namanya. MARILAH KITA MEMDOAKAN MOGA2 ALLAH SWT MEMBUKA MATA HATI MEREKA DENGAN APA YANG TUAN LAKSANAKAN ITU. YA ALLAH SELAMATKAN KAMI INI SEMUA DARI AZAB ENGKAU YANG AMAT PEDIH.
  AMIN YA RABBAL’ALAMIN.

 • Reply
  08/04/2013

  Saudara Pisau

  Petikan dari blog RBF online untuk kita kongsi bersama. Dikirim oleh seorang bangsa cina dari parti MCA di Alor Setar. Mudah-mudahan kita boleh mahasabah diri untuk melihat BIJAK KAH CARA ORANG MELAYU BERPOLITIK ? Ikuti kisahnya seperti di bawah ….

  Saya cina MCA dari Alor Setar. Saya baru masuk blog RBF. Dulu tak pernah. Kawan introduced kepada saya. Intresting juga blog ini. Lucu pun ada juga.

  Apa yang intresting ? Intresting kerana membicarakan halatuju perjuangan politik orang melayu.

  Apa yang lucu ? Lucu kerana pemikiran politik orang melayu tak sama dengan pemikiran politik orang cina.

  Apa yang kami orang cina mahu ? Bagi kami yang penting adalah kami boleh meneruskan kehidupan tanpa gangguan, kami boleh meneruskan aktiviti ekonomi tanpa rusuhan. Jika berlaku rusuhan kami orang cina yang paling teruk terjejas dan rugi. Kami orang berniaga. Dalam memilih kerajaan, kami akan memilih mereka yang boleh memberi jaminan kehidupan dan kelangsungan aktiviti ekonomi kami.

  Sedangkan orang melayu tidak berfikiran seperti kami orang cina. Selama hampir 2 minggu saya masuk blog ini dan membaca semua komen dalam blog ini, saya yakin 99% pelawat blog ini adalah orang melayu.

  Lucu dan sangat melucukan.

  Isu terkini selepas parlimen bubar. MB Nik Aziz buat kenyataan Sembahyang Orang Umno Tak Dapat Pahala. Walau pun saya bukan orang melayu, tetapi saya faham apa itu pahala. Secara mudah saya anggap pahala itu seperti pelaburan atau simpanan untuk kegunaan selepas mati. Seperti kita menyimpan wang dalam bank atau beli share untuk kegunaan pada usia tua. Maksudnya kehidupan orang melayu akan jatuh susah kerana tidak ada simpanan pahala yang cukup untuk membiayai life after death.

  Orang melayu khasnya orang Umno sangat marah dengan MB Nik Aziz kerana kenyataan semacam itu. Terfikir juga dalam kepala saya, adakah MB Nik Aziz itu tuhan orang melayu. Jika dia bukan tuhan orang melayu, kenapa orang melayu mahu ambil peduli dengan cakap dia.

  Saya juga ada agama. Agama saya sebut buat baik semasa hidup didunia akan dapat balasan baik juga selepas mati. Agama saya juga sebut yang akan tentukan dapat balasan baik atau balasan jahat selepas mati adalah tuhan. Tok Sami tak ada kuasa nak tentukan seseorang akan dapat balasan baik atau jahat. Tok Sami hanya boleh seru supaya semua orang ikut ajaran agama. Tok Sami hanya boleh kata kalau orang itu buat baik semasa hidup, tuhan akan balas baik selepas dia mati.

  Dari situ saya simpulkan bahawa orang melayu ini masih ramai yang tidak faham prinsip agama. Orang melayu nampak jahil tentang kuasa tuhan dalam menetapkan sesuatu hukum. Lebih teruk lagi mungkin sebahagian besar orang melayu di mulut sahaja yakin dengan kekuasaan tuhan mereka tetapi sedangkan dalam hati bertanya ” ia kah ” tuhan akan beri pahala dan balas syurga.

  Saya tidak tersilap mengandaikan semacam itu, saya betul. Kerana jika orang melayu yakin dengan janji tuhan dan yakin dengan kuasa yang ada pada tuhan mereka tentulah orang melayu tidak melayan kenyataan MB Nik Aziz seolah-olah dia tuhan yang berkuasa menentu pahala, dosa, syurga dan neraka.

  Minta maaf kepada orang melayu kerana saya mahu mengatakan ORANG MELAYU MENGAKU ALLAH TUHAN MEREKA TETAPI PADA MASA YANG SAMA MEREKA MENGIKTIRAF KUASA MB NIK AZIZ MENGATASI KUASA YANG DIMILIKI OLEH ALLAH DALAM SOAL PAHALA DAN SYURGA.

  Tidak kah ini suatu YANG MELUCUKAN ????? Siapa yang lebih besar, MB Nik Aziz atau Tuhan Allah ????

  Cina MCA

 • Reply
  08/04/2013

  Semoga Tn. Hj Naser Disa diberi kekuatan, taufik dan hidayah untuk bercakap atas nama kebenaran dan mencari redha Allah dan bukannya atas faktor lain…Amin..

Leave a CommentHit Counter provided by Curio cabinets
Show Buttons
Hide Buttons