Home / Berita Utama / Berita Nasional / 3 Ribu Kaum Tionghua Buat DAP Cemas.

3 Ribu Kaum Tionghua Buat DAP Cemas.

20130414-005735.jpg

Semalam di Pulau Tikus lebih 3 ribu orang hadir ke majlis makan malam BN yang di anjurkan oleh Rowena Yam,beliau adalah penyelarasan BN di Pulau Tikus dan menurut sumber Rowena Yam adalah calon Parlimen Bukit Bendera.

Pisau lihat para hadirin berasa gembira apabila diberikan T shirt 1Malaysia dan yang menariknya ada yang terus memakai serta merta.

Perkembangan sebegini cukup mengusarkan DAP, ketika majlis berlangsung memang ada kelibat beberapa muka dari Ibu Pejabat DAP yang Pisau kenal secara peribadi. Apabila di tegur mereka berseloroh kita join saja syok mau makan free, tetapi apabila ditanya peluang DAP di Parlimen Bukit Bendera dan DUN Pulau Tikus mereka kata agak sukar untuk menang tapi kerja kuat sikir lagi DAP boleh kekalkan kerusi mereka.

Pisau lihat dan dengar sendiri betapa DAP berasa cukup terancam dan gusar apabila melihat perkembangan terkini apabila para pengundi memberi reaksi positif terhadap program dan ceramah BN.

Keyakinan DAP hanya tinggal 50% dan mereka sudah berasa tidak selamat, ini semua gara gara keangkuhan tokong DAP hinggakan menjadi liabiliti kepada DAP Pulau Pinang.

Pisau kata ” apa cerita Guan Eng dengan Aman Palestin?”

It's only fair to share...

About pisau

2 comments

  1. ramai saja’ macan hari tu, najid mai apa dah jadi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


x

Check Also

Pemandu GrabCar, RM4 Pun Duit Tau!

Satu pertelingkahan berlaku antara penumpang dan pemandu GrabCar gara-gara tambang RM4. Dalam ...


Hit Counter provided by Curio cabinets