Home / 2011 / December

Monthly Archives: December 2011

Pendedahan Baru Tersebar:Punca Mahasiswa Boikot Demo 901

Human Rights Watch : Anwar Mengaku Meliwat Saiful Suka Sama Suka AIDCNews – 30/12/11 – Kenyataan Human Rights Watch (HRW) yang berkempen supaya kerajaan Malaysia menggugurkan kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan alasan menggunakan undang-undang lapuk adalah bukti jelas ...

Read More »

Lagi Bukti Harakah Kantoi ,Penipu Salahkan Pembohong

2011 jadi saksi pembohongan paling memalukan seluruh kaum puak khawarij PAS Sebelum ini ada didedahkan Harakah dan Tok Guru Khawarij Nik Aziz kantoi berbohong :klik sini Jom kita tengok lagi bukti bagaimana Harakah & Nik Aziz berbohong, tajuk artikel diubah ...

Read More »

Umno Bakar Pejabat DAP,Ganti Rugi 30juta

Ketua menteri regim DAP Lim Guan Eng yang terkenal dengan sifat Ultra kiasu rasis chauvanis hari ini disaman oleh Tok Non.Keceluparan mulut neraka Guan Eng sebelum ini dibiarkan begitu saja oleh para pemimpin Umno. Guan Eng Pembohong! Guan Eng seperti ...

Read More »

JAIPP Sabotaj Program Penyatuan Ummah Patuh Arahan DAP?

JAIPP semenjak mendapat tuan baru sudah lain macam paling ketara apabila mengharamkan pembacaan quran waktu subuh dan patuh kepada arahan Guan Eng mengenai batalkan pengunaan nama nama khas untuk umat Islam walaupun atas titah DYMM YDP Agong . Tapi apakan ...

Read More »

Perihal Seorang Ustaz

Sekadar untuk berkongsi cerita dari Marang dengan korang… Assalamualaikum…Aku nak cerita sedikit tentang satu cerita rakyat yang agak kelakar jugak. Cerita ni sebenarnya dah lama aku dengar…tapi baru2 ni ada pulak member yg ingatkan aku tentang cerita ni.. Pada suatu ...

Read More »

Karpal Kata Saiful Homoseksual Pasif

Masihkah anda ingat Karpal kata Saiful adalah seorang homoseksual pasif? Karpal awal awal lagi sudah mengakui Anwar memang melakukan liwat,ramai yang bertanya sama ada perlakuan liwat itu berlaku suka sama suka atau secara paksaan? Hujah Karpal beliau lebih tekankan perlakuan ...

Read More »

Anwar Cabar Saiful Bersumpah Di Masjid?

Seperti yang dijangka,Anwar akan sanggup melakukan apa saja untuk meraih simpati. Talian hayat politik Anwar sudah berkubur,rakan politik dari DAP dan PAS sudah tidak mempercayai Anwar. Option terakhir buat Anwar adalah bersumpah,beliau mahu dilihat sebagai tidak bersalah diatas makhamah rakyat,Nak ...

Read More »

Nga Rasis:Guna Peluru Tutup Kes Seleweng?Tuduh Melayu

Selepas 1 laporan SPRM dibuat keatas Ng Khor Meng dan isterinya disabitkan dengan isu salah guna kuasa dalam perolehan tender,Nga berlakon kononnya beliau akan menyaman blogger Sekupangdua kononnya difitnah.:klik siniCabaran tersebut disambut oleh blogger sekupangdua apabila beliau sendiri tunggu didepan ...

Read More »

Dr Yusri Berjaya Rungkai Polemik Qazaf Kes Liwat Anwar-Saiful

AIDCNews – 26/12/11 – Penjelasan Dr Yusri Mohamad, pensyarah Kulliyah Undang-Undang UIA telah berjaya merungkai polemik Qazaf terhadap tuduhan liwat yang membabitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim terhadap bekas pembantunya, Mohd Saiful Bukhari Azlan. Berikut disertakan petikan pandangan-pandangan berkaitan dengan isu ...

Read More »

Genome Melayu Jadi Bahan Serangan DAP Rasis

Gnome Mapping atau pemetaan Genome Melayu sudah menjadi topik panas dan hentaman puak chauvanis ultrakiasu rasis DAP. Mereka persoalkan penghasilan genome ini sebagai satu tindakan yang rasis,ada yang mempersoalkan kenapa perlu menghasilkan pemetaan genome melayu sedangkan melayu adalah PENDATANG! Pisau ...

Read More »

Skandal Lupus Wang Rakyat ,Yusmadi & Guan Eng

Baru baru ini Pisau ada dedahkan ahli parlimen Balik Pulau si Yusmadi memang kaki tak bayar hutang dan maki hamun kakitangan awam. Yang terkini Yusmadi dikhabarkan sekali lagi memaki hamun kakitangan awam,dikhabarkan hutang kepada kerajaan negeri sudah mencecah RM11 ribu ...

Read More »

AMK Dedah CheguBud Hina DYMM YDP Agong.

CheguBud atau nama manjanya Bardtuya pengikut tegar Iman Mahdi PKR ditangkap polis apabila AMK telah mendedahkan bahawa akaun tweeter AMK_Rembau adalah milik beliau. Petang 27/ 12/11 Bardtuya ditahan di balai polis Seramban 2 kerana akaun samaran beliau AMK_Rembau didapati membuat ...

Read More »

ANWAR IBRAHIM IALAH IMAM MAHDI?

Mulanya Guan Eng diangkat jadi khalifah,kemudian Nik Aziz jadi Nabi…ahehehe ni plak Anwar Ibrahim diangkat jadi Imam Mahdi. Inilah yang dinamakan kultus serupa macam Ayah Pin yang dikatakan mempunyai kerajaan langit. Rugi puak PKR keluar parti,sebenarnya semasa kongres PKR tahun ...

Read More »

90% YB THANASEKARAN TKM 2 PULAU PINANG

BARISAN PERANCANG MENJATUHKAN P RAMASAMY angin politik bertiup kencang di pulau pinang. Pulau pinang semenjak di jajah oleh dap sejak hampir 4 tahun lalu , tidak pernah aman dengan segala isu. Bapak pembohong lim guan eng terus bermain wayang dihadapan ...

Read More »

DAP:Komplot Jatuhkan Ramasamy,Karpal Terlibat?

Menarik sekali isu pergeseran didalam DAP ,Ramasamy menyalahkan media untuk dikambing hitamkan,tetapi masakan pokok bergoyang jika tidak ada beruk. Jawapannya memang Ramasamy ada menghentam pengerusi DAP negeri. Menurut sumber dalaman DAP sememangnya Ramasamy tidak berpuas hati apabila beliau dihadapkan ke ...

Read More »

DAP’s corruption made Malaysia’s CPI fall

Untuk menutup kerja jahat dan rasis DAP, ibarat pepatah arab “Dia pukul orang dia mengadu bahawa orang lain pukul dia, dia memaki orang, dia mengadu orang lain memaki dia” Immediately upon the announced downgrading of Malaysia’s ranking of it’s Corruption ...

Read More »

DAP:Ular Sama Ular Bergaduh,Salahkan Media

Parti yang langsung tidak boleh dipercayai seperti DAP sebenarnya meremehkan minda rakyat,kita tahu DAP sebuah parti chauvanis ultra kiasu ini penuh dengan pemimpin yang lidahnya bercabang.Sebagai contoh Lim Guan Eng yang terkenal 24jam tipu sana sini. Kita tengok hari ini,untuk ...

Read More »

Puok Kito Jangge Gi Amik Pitih RM500 Tu,Haram?

Pisau kata ” sempat jumpa ayah Adam Adli kat Permatang Bertam, kesian orang tua tu”

Read More »

Dr Mahathir atasi krisis kewangan

Oleh Nor Mohamed Yakcop MUNCULNYA satu detik, yang jarang sekali berlaku dalam hidup, apabila suatu peristiwa menakrifkan semula kehidupan seseorang dan merubah haluan buat selama-lamanya. Bagi saya, pertemuan dengan Tun Dr Mahathir Mohamad di Buenos Aires, Argentina, pada petang 2 ...

Read More »

Pegawai JAKIM Menghina Imam Besar Masjidil Haram

Read More »

Hit Counter provided by Curio cabinets