Home / 2011 / July

Monthly Archives: July 2011

Ramadhan,Fatwa Wali Selipar

Sempena ramadhan ini Pisau ucapkan selamat menunaikan ibadat kepada semua umat Islam di seluruh negara.Bulan yang mulia ini kita disarankan perbanyakkan amal ibadat ,siang berpuasa menahan lapar dan dahaga.Malam di sambung dengan solat terawih. Dalam pada itu sempena ramadhan ini ...

Read More »

Nama Jalan Di Abadikan DAP,Sejarah Di Tukar

Ketua menteri regim DAP Pulau Pinang bersama bapanya rasis ultra kiasu chauvanis Lim Kit Siang menukarkan nama jalan kepada komrad mereka P Patto dalam satu majlis di Butterworth pagi tadi. Apakah jasa P Patto hingga rasis chauvanis ultrakiasu hingga “mengababikan” ...

Read More »

Hot! PMRAM Di Haramkan,Harakah Pembohong!

Bukan saja Bershit di tolak di Malaysia malah di bumi Mesir pun ditolak,PMRAM nampaknya terlalu angkuh hingga tak menghormati Syiekh Al Azhar,akibatnya PMRAM telah diharamkan.Terlalu banyak pembohongan yang dilakukan oleh pelajar khawarij di Mesir. Ikuti pendedahan daripada Wan Motor Persekutuan ...

Read More »

Ritual Suci Haprak Pakatan,Mandi Kencing Anwar.

Dah terkena kencing 16 Sept,ramai mengelupur meroyan tak keruan keseronokan. Kemudian kencing,kencing,kencing dan kencing lagi. Kencing punya kencing sampai Hj Hadi pun ikut sama mandi kencing “Anugerah Tuhan” dikhabarkan oleh khawarij tok presiden depa ni ambik berkat. Tak apa lah ...

Read More »

Suhardi Jadi Gila Kena Gas,Rakaman Video Anda Jadi Saksi

Individu keramat yang mati 2 kali ketika rusuhan Bersih tampil kedepan,rupanya dia hilang akal dan jadi gila bila terkena gas pemedih mata. Video pendedahan pembohongan yang dilakukan oleh pakatan haprak.KANTOI! Suhardi tampil beri alasan berbelit Suhardi Mat Isa menafikan berlakon, ...

Read More »

Misteri 11 Doktor Hospital Tung Shin

AIDCNews – 30/07/11 – Keghairahan 11 doktor dari hospital swasta, Tung Shin mengeluarkan kenyataan mengutuk kerajaan dan mengecam tindakan polis yang disifatnya ‘ganas’ menimbulkan banyak persoalan, apatah lagi kecaman itu turut disebarluaskan di blog rasmi, Datuk Seri Anwar Ibrahim. Klik ...

Read More »

Hasutan jahat dapat pembelaan asalkan DAP

Haprak pakatan sentiasa tidak dapat lari daripada melakukan hasutan jahat. Mereka sudah dilatih agar sentiasa mencetuskan sentimen kebencian terhadap kerajaan BN. Hasutan jahat oleh DAP terhadap penganut kristian makin ketara ketika pilihanraya negeri Sarawak.Sebaik saja habis pilihanraya negeri mereka sekali ...

Read More »

Kesatria Komunis Di Angkat Sebagai Wira Pakatan

“Kesatria Rashid Maidin dan Kesatria Chin Peng” wah! apa yang dimaksudkan kesatria?Pahlawan?Knighthood. Komunis diangkat jadi PAHLAWAN? PSM bersama DAP sejak dari dulu lagi terkenal dengan sokongan terhadap perjuangan komunis.Mereka mengangkat militan komunis sebagai pejuang.Para pemimpin pakatan mendesak agar diampunkan Chin ...

Read More »

Khawarij PAS Istihar DAP Ketuai Pakatan

Beberapa pemimpin kanan PAS sudah mula panas bontot apabila melihat kenyataan Lim Kit Siang dinosour pakatan menegaskan akan mengambil alih kerusi parlimen yang dikuasai oleh khawarij PAS. DAP dalam proses menyerapkan sayap khawarij kedalam parti mereka.PAS dilihat sebagai salah satu ...

Read More »

Penerangan Kementah:Sukhoi SU30MKM dan kapal selam Scorpene,Tembak Pakatan

2 isu pemilikan aset pertahanan negara dipolitikkan,pelbagai fakta rekaan dan penuh imaginasi strategis pakatan semata mata mahu meraih keuntungan politik. Membeli aset pertahanan negara bukan seperti kita membeli sebuah set home theater atau kereta.Perolehan aset tersebut perlu melalui perjanjian diantara ...

Read More »

Kerusi Ketua Menteri Bakal Di Cabar

Berebut kerana mahu kroni masing masing dimasukkan dalam senarai?Berapa ramai kroni yang tak berdaftar dengan perumahan potong giliran tetap dapat rumah? Berapa ramai mengikut pecahan kaum yang dapat rumah tersebut? Anda harus tahu,rumah murah ini dibina atas projek kerajaan Pusat,tetapi ...

Read More »

TBH Menghantui DAP,Selangor Boleh Tumbang

Inilah bukti kenapa DAP bersungguh sungguh cuba diversi isu rasuah kepada isu kematian TBH.Kes rasuah DAP ini mampu menumbangkan kerajaan pakatan Selangor.Sebab itulah mereka secara konsisten menyerang dan menutup perihal yang sebenar. Mana mungkin saksi penting yang dapat membantu SPRM ...

Read More »

Taichi Guan Eng Sekali Lagi Bodohkan Melayu

Ketua menteri paling celaka dalam sejarah kerajaan negeri Pulau Pinang cukup hebat,ya..hebatnya lelaki cina berlidah biawak bertaichi menutup kerja rasis ultra kiasu dan chauvanis dengan hanya memberi gula gula kepada melayu Pulau Pinang walhal masih tidak berlaku adil terhadap kontraktor ...

Read More »

Nak Jadi KuLi Pakatan?

Benarlah apa yang didedahkan sebelum ini rating Anwar dan tahap kepercayaan pimpinan kanan pakatan terhadap beliau semakin teruk merudum.:klik sini Terlalu banyak pembohongan dan taichi Anwar,terlalu banyak kegagalan beliau hingga menghakis kepercayaan gerembolan haprak pakatan terhadap “Anugerah Tuhan” yang mereka ...

Read More »

Biseksual Tua Mau Jadi PM,Anda Sokong?

Harapan baru untuk Malaysia,ya itulah slogan yang diletakkan dimuka depan blog Anwar.Rakyat diberi harapan agar dapat menukarkan daripada yang baik kepada yang lebih tidak baik. Anwar punyai kriteria serba lengkap kononnya patut mengantikan Ds Najib.Ngentot stor kunyit budak laki,ngentot china ...

Read More »

Bersih,Salahkan Lantai,Rupanya Tak Tau Menari

Pendedahan menarik yang harus anda baca,dek kerana tak tahu dan termakan dengan dakyah Ambiga,terbukti haprak pakatan sebenarnya tak buat kerja semasa hari pengiraan undi. Sendiri yang bodoh dan tidor disalahkan sistem pula.Ibarat salahkan lantai walhal tak pandai menari. Ini Polling ...

Read More »

Omegaphobia

Ngentot China Doll katanya halal oleh kaum puak khawarij,pengiktirafan pengunaan china doll oleh pemimpin haprak pakatan menyebabkan permintaan ‘barangan made in china’ melonjak naik. O·ME·GA·PHO·BI·A [oh-mee-guh foh-bee-uh] –noun 1. ketakutan untuk memakai jam tangan Omega di khalayak ramai. 2. ketakutan ...

Read More »

FDI Berbillion Satu Lagi Kejayaan Guan Eng?

Bayangkan jika pencapaian ini berjaya dilakukan oleh ketua menteri paling celaka dalam sejarah kerajaan negeri Pulau Pinang yang gila populis.Sudah pasti akan diadakan pesta muda muda konsert 100 hari 100 malam. Paling menarik bukan saja Guan Eng berbohong kononnya pencapaian ...

Read More »

Fun Fair Ramadhan Anjuran DAP Pulau Pinang

Pulau Pinang dibawah pemerintahan regim DAP sekali lagi mempertahankan daulah Islamiah kerana pimpinan khalifah sosialis sekali lagi akan mengadakan pesta fun fair pada bulan ramadhan. Tahun ini adalah tahun ketiga pada Ramadhan penganjuran fun fair di sebuah tanah lapang berhampiran ...

Read More »

Krisis Kepercayaan Ahli PAS Terhadap Anwar Buruk

Semalam lepas pergi kenduri rumah kawan di Jelutong Pisau singgah di port kawan kawan PAS di Perda singgah kejap pasal diaorang ajak minum.Macam macam cerita boleh dengar.Kalangan rakan rakan PAS berjawatan di kawasan masing masing. Pasang telinga sajalah, cerita makin ...

Read More »

Hit Counter provided by Curio cabinets